Over Ons

Over Ons

Van lunch tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar voor thuis, op het werk of andere locatie, is bij De PartyCateraars  aan het juiste adres! Wat al onze gasten gemeen hebben? Zij willen dat het eten wordt bereidt door fijnproevers, mensen die snel reageren en meedenken.

Je hoeft niet langer te zoek, je hebt dé cateraar gevonden!

Wij zijn een samenwerkingsverband van kwaliteit cateraars door heel Nederland. Met ruim 20 jaar ervaring en sinds 2008, de start van de samenwerkingen met professionele partners, verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag met hapjes of buffet thuis, borrel of bedrijfsfeest, live cooking (foodtruck, bbq of kok op locatie) of ergens op een feestlocatie bij jou in de buurt. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land ons assortiment te verzorgen.

Kwaliteit garantie!

Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organsiren van feesten en partijen.  Wij toveren elke ruimte om tot een compleet aangekleed feest met alles wat je kan bedenken. Verlichting, bar, keuken, tafels, stoelen, bedienend personeel, koks en aankleding zorgen voor een zorgeloos feest. Zelfs de uitnodigingen kunnen wij voor je maken en versturen.

Je hebt één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en een prachtig assortiment met (h)eerlijke producten. Erg handig bijvoorbeeld als je bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als je voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Uw online aanvraag wordt direct persoonlijk opgepakt door één van onze binnendienst medewerkers en vervolgens persoonlijk met je besproken. Helemaal enthousiast geworden, dan maken wij graag een afspraak bij jou op locatie om alle wensen te bespreken en de punten op de i te zetten.

Speken wij elkaar snel?