Wat is een walking dinner? | DePartycateraars.nl
Wat is een walking dinner?
Alle blogitems
15 maart 2023

Wat is een walking dinner?

Organiseer een onvergetelijk diner op locatie!Leestijd: 2 minuten

Een walking dinner is een culinaire ervaring waarbij gasten verschillende kleine gerechten proeven tijdens een staande of zittende receptie. Het is een moderne manier van dineren waarbij je verschillende smaken kunt ontdekken en tegelijkertijd kunt socializen met andere gasten. Het wordt ook wel eens een "culinaire wandeling" genoemd omdat je van gerecht naar gerecht loopt terwijl je geniet van een scala aan smaken en texturen.

Verschillende kleine gerechten

Het idee achter een walking dinner is dat gasten kunnen proeven van verschillende gerechten in kleine porties, zonder zich te hoeven binden aan een specifiek gerecht of menu. Hierdoor kunnen gasten experimenteren en nieuwe smaken ontdekken, zonder dat ze zich vol hoeven te eten aan een specifiek gerecht. Bovendien biedt het ook de mogelijkheid om verschillende soorten voedsel te proeven die je normaal gesproken niet zou bestellen.

Bij een walking dinner worden vaak kleine hapjes en gerechten geserveerd, zoals mini-burgers, sushi, tapas, canapés en andere lekkernijen. Het kan ook een combinatie zijn van warme en koude gerechten, desserts en drankjes. De gerechten worden vaak in kleine porties geserveerd, zodat gasten meerdere gerechten kunnen proeven zonder zich te vol te voelen. Het is dus een ideaal concept voor mensen die graag nieuwe dingen uitproberen en van afwisseling houden.

Walking dinner op locatie

Een walking dinner is ideaal voor evenementen waarbij de nadruk ligt op netwerken, zoals bedrijfsfeesten, recepties en zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een informele en ontspannen sfeer waarin gasten kunnen socializen en zich vermaken terwijl ze genieten van heerlijk eten. Bovendien is het ook een praktische oplossing als je niet over voldoende zitplaatsen beschikt of als je gasten wilt aanmoedigen om rond te lopen en te praten met andere gasten.

Diner op locatie organiseren

Een walking dinner kan worden georganiseerd in verschillende locaties, zoals een evenementenhal, een feestzaal, een restaurant of zelfs in de buitenlucht. Het kan ook worden georganiseerd als een buffet of als een verzameling food stations waar gasten langs kunnen lopen en verschillende gerechten kunnen proeven. Het concept biedt veel flexibiliteit en kan worden aangepast aan de behoeften en wensen van de gasten.

Als je van plan bent om een walking dinner te organiseren, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Bijvoorbeeld, het aantal gasten, de locatie, het type gerechten dat je wilt serveren en de logistiek van het evenement. Het kan ook een goed idee zijn om een professionele cateraar in te huren die ervaring heeft met het organiseren van walking dinners.

In conclusie, een walking dinner is een culinaire ervaring waarbij gasten verschillende kleine gerechten proeven tijdens een staande of zittende receptie. Het biedt een informele en ontspannen sfeer waarin gasten kunnen socializen en zich vermaken terwijl ze genieten van heer

Walking dinner organiseren bij jullie op locatie?

Maak het jezelf gemakkelijk en reserveer een kok met medewerkers die een onvergetelijk walking dinner op locatie verzorgen!

Stuur een email naar info@departycateraars.nl met jou wensen en wij maken eeen voorstel geheel naar de wensen.

Winkelwagen
Producten
Aantal: